Izmir Depremi Elif : Depremzede çadırında ÅŸarkı yazdı - Pause Dergi / Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma .

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . İzmir'de 30 ekim'de meydana gelen depremden 65 saat sonra bir kişi enkaz altında sağ kurtarıldı. İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında .

İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . Deprem yardımlarının koordinasyonu Ä°zmir BüyükÅŸehir’de
Deprem yardımlarının koordinasyonu İzmir Büyükşehir’de from www.tasimadunyasi.com
Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . İzmir'deki depremde yıkılan doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan 3 yaşındaki elif perinçek kurtarıldı. Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma . İzmir'de 30 ekim'de meydana gelen depremden 65 saat sonra bir kişi enkaz altında sağ kurtarıldı. İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki elif bebek enkazın altından sağ çıkarılmış, yaşanan gelişme .

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma . İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki elif bebek enkazın altından sağ çıkarılmış, yaşanan gelişme . İzmir'deki depremden 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek ve 58 saat sonra i̇dil şirin enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı. Depremden tam 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek . Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Doğanlar apartmanı enkazında kalan anne seher dereli perinçek ile üç çocuğu depremden bir gün sonra enkazdan çıkarılmış, oğlu umut perinçek . İzmir'deki depremde yıkılan doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan 3 yaşındaki elif perinçek kurtarıldı. İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . İzmir'de 30 ekim'de meydana gelen depremden 65 saat sonra bir kişi enkaz altında sağ kurtarıldı. İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif .

İzmir'deki depremde yıkılan doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan 3 yaşındaki elif perinçek kurtarıldı. İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar .

Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . Trendyol'da Ä°zmir depreminin enkazı kalkmamışken yapılan
Trendyol'da İzmir depreminin enkazı kalkmamışken yapılan from www.wanhaber.com
İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . İzmir'de 30 ekim'de meydana gelen depremden 65 saat sonra bir kişi enkaz altında sağ kurtarıldı. Çalışmaların devam ettiği 8 binadan biri . İzmir'deki depremde yıkılan doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan 3 yaşındaki elif perinçek kurtarıldı. Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında . İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Depremden tam 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek .

İzmir'deki depremden 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek ve 58 saat sonra i̇dil şirin enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı.

İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı. İzmir'deki depremden 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek ve 58 saat sonra i̇dil şirin enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı. Çalışmaların devam ettiği 8 binadan biri . İzmir'deki depremde yıkılan doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan 3 yaşındaki elif perinçek kurtarıldı. Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında . İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . Depremden tam 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek . Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . Doğanlar apartmanı enkazında kalan anne seher dereli perinçek ile üç çocuğu depremden bir gün sonra enkazdan çıkarılmış, oğlu umut perinçek . İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki elif bebek enkazın altından sağ çıkarılmış, yaşanan gelişme . İzmir'de 30 ekim'de meydana gelen depremden 65 saat sonra bir kişi enkaz altında sağ kurtarıldı. İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . İzmir'deki depremde yıkılan doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan 3 yaşındaki elif perinçek kurtarıldı. Çalışmaların devam ettiği 8 binadan biri . İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki elif bebek enkazın altından sağ çıkarılmış, yaşanan gelişme . İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Ä°TÃœ, Ä°zmir Deprem Raporunu açıkladı - Tele1
İTÜ, İzmir Deprem Raporunu açıkladı - Tele1 from tele1.com.tr
Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . İzmir'deki depremden 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek ve 58 saat sonra i̇dil şirin enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı. İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . İzmir'deki depremde yıkılan doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan 3 yaşındaki elif perinçek kurtarıldı. Depremden tam 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek . İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma . İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar .

İzmir'de 30 ekim'de meydana gelen depremden 65 saat sonra bir kişi enkaz altında sağ kurtarıldı. İzmir'de meydana glen 6.6 şiddetindeki depremde şu ana kadar 105 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Çalışmaların devam ettiği 8 binadan biri . İzmir'de meydana gelen 6.6'lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. İzmir'deki depremde yıkılan doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan 3 yaşındaki elif perinçek kurtarıldı. Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında . İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bayraklı'da doğanlar apartmanı'nda enkaz altında kalan üç yaşındaki elif . İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri . Son dakika haberlere göre, ege denizi'nde meydana gelen ve i̇zmir'de yıkıma yol açan şiddetli depremde yıkılan bayraklı'daki doğanlar . Doğanlar apartmanı enkazında kalan anne seher dereli perinçek ile üç çocuğu depremden bir gün sonra enkazdan çıkarılmış, oğlu umut perinçek . İzmir'deki depremden 65 saat sonra 3 yaşındaki elif perinçek ve 58 saat sonra i̇dil şirin enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı. İzmir'de meydana gelen deprem felaketinin 65'inci saatinde 3 yaşındaki elif bebek enkazın altından sağ çıkarılmış, yaşanan gelişme . Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma .

Izmir Depremi Elif : Depremzede çadırında ÅŸarkı yazdı - Pause Dergi / Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma .. Depremden bir gün sonra, apartman enkazı altında . Çöken 17 binanın 13'ünde arama kurtarma . İzmir'de 30 ekim'de meydana gelen depremden 65 saat sonra bir kişi enkaz altında sağ kurtarıldı. Doğanlar apartmanı enkazında kalan anne seher dereli perinçek ile üç çocuğu depremden bir gün sonra enkazdan çıkarılmış, oğlu umut perinçek . İzmir'in bayraklı ilçesindeki doğanlar apartmanı, kenti vuran depremin ardından yıkıldı.

Doğanlar apartmanı enkazında kalan anne seher dereli perinçek ile üç çocuğu depremden bir gün sonra enkazdan çıkarılmış, oğlu umut perinçek  izmir deprem. İzmir'de depremde enkaz altından 65 saat sonra sağ çıkarılan 3 yaşındaki elif perinçek, kardeşleri elzem ve ezel ile anneleri seher perinçek'in tedavileri .